Lucu! Kepala Brader Botak Ni Bersinar Sangat, Sampai Petugas Siap Kena ‘Cover’ Untuk Kurangkan Silau!

Ingat senang ke nak dapatkan gambar pasport yang cantik?

Image via Muslimah Versatile

Cuba korang tengok gambar pasport korang sekarang. Elok ke tak?

Walaupun gambar pasport warna hitam putih je, masa nak ambil gambar tu tetap kena pastikan diri sendiri cantik, handsome, kemas, dan rapi. Maklumlah, gambar yang diambil ni akan diabadikan ke dalam pasport selama 5 tahun.

Jadi, gambar kita tu wajib kena on point supaya kita boleh hidup dengan tenang dan tenteram. Hehe.

Selalunya, urusan nak ambil gambar pasport ni bukanlah susah mana pun. Kita hanya perlu duduk, senyum, dan selesai.

Tapi, pengalaman tu mungkin lain sikit untuk abang botak sorang ni.

Muka dah okay, senyum dah okay, pakaian dah okay, tapi ada pulak satu benda yang tak kena. Rupa-rupanya, kepala botak dia bersinar sangat sampai petugas imigresen kena cover kepala dia untuk kurangkan silau.

Image from Nazirul Nazrin / Facebook

Image via Nazirul Nazrin / Facebook

Kejadian lucu ini dikongsi oleh seorang pengguna Facebook, Nazirul Nazrin pada Sabtu, 15 Jun 2019 yang lalu.

Video yang dimuat naik telah pun tul4r sehingga mendapat lebih daripada 3,000 sharesdan 1,200 komen ketika artikel ini ditulis.

“Silau sangat smpai akak imigresen kena tekup kepala,” tulis Nazirul

Netizen cukup terhibur dengan video ini dan masing-masing taggedrakan botak mereka di ruangan komen

Image via Nazirul Nazrin / Facebook

Image via Nazirul Nazrin / Facebook

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Beritasemasa

 

Sumber: SAYS

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*