“Elakkan Berg4duh Dengan Pasangan,” – Adik Muat Naik Video Di IG, Bella Astillah Dirakam Sedang ‘Menangis’

Memberi peringatan kepada netizen agar tidak mengenakan bulu mata palsu saat menyambut Aidilfitri, penyanyi Didi Astillah ada memuat naik video pendek yang merakamkan kakaknya, Bella Astillah yang dilihat menitiskan air mata.

Menerusi video tersebut, Bella Astillah dilihat membetulkan kedudukan bulu mata palsu dalam keadaan seakan-akan sedang menangis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is your birthday mama. . 10th June, Alhamdulillah 💕 You’re truly an amazing mom! yang terlalu sayanggg kak long. Mama sama2 menjaga kak long dari kecil sampai lah sekarang kak long sudah ada Ayden pun bha masih sama. Keikhlasan mama sebagai seorang ibu dan juga nenek buat cucu mama mashaallah selamanya kak long rasa bersyukur dilahirkan didunia ini kerana mempunyai seorang ibu yang baik dan memahami mcm mama. Mama sentiasa mengalah untuk kebahagiaan orang lain. Mama sentiasa nasihat kak long dan menunjukkan contoh yang baik. Kak long akan jaga mama ayah dan takkan kecewakan mama dan ayah. Mama ayah ayden dan adik2 kak long adalah yang paling penting dalam hidup kak long. Semoga mama panjang umur dan murah rezeki amiin yra. Mama adalah wanita yang cukup kak long sayang. You’re my mom, my best friend and my everything! .. . Happy birthday mama, I love you so much ❤️ @eina_astillah

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Namun apa yang melucukan, bulu mata yang dipakai tertanggal secara tiba-tiba pula.

Video ni sebagai peringatan kepada kakak2 atau aunty2 yang pakai bulu mata palsu di hari raya tu hati-hati elakkan bergaduh dengan pasangan nanti tak pasal2 tercabut bulu mata pelesu uollssssss 🤣tak gitu kaklong ? @bellaastillah.

“p/s : mata kaklong pedih actually sebab contact lens dia,” tulisnya.

Menjengah ke ruangan komen, ada yang meninggalkan pelbagai reaksi kerana menyangka ibu tunggal ini menangis kerana bekas suami.

Foto : Instagram Didi Astillah

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is your birthday mama. . 10th June, Alhamdulillah 💕 You’re truly an amazing mom! yang terlalu sayanggg kak long. Mama sama2 menjaga kak long dari kecil sampai lah sekarang kak long sudah ada Ayden pun bha masih sama. Keikhlasan mama sebagai seorang ibu dan juga nenek buat cucu mama mashaallah selamanya kak long rasa bersyukur dilahirkan didunia ini kerana mempunyai seorang ibu yang baik dan memahami mcm mama. Mama sentiasa mengalah untuk kebahagiaan orang lain. Mama sentiasa nasihat kak long dan menunjukkan contoh yang baik. Kak long akan jaga mama ayah dan takkan kecewakan mama dan ayah. Mama ayah ayden dan adik2 kak long adalah yang paling penting dalam hidup kak long. Semoga mama panjang umur dan murah rezeki amiin yra. Mama adalah wanita yang cukup kak long sayang. You’re my mom, my best friend and my everything! .. . Happy birthday mama, I love you so much ❤️ @eina_astillah

A post shared by B E L L A A S T I L L A H (@bellaastillah) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @Beritasemasa

 

Kredit  : MH

Apa kata anda?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*