Juliana Evans Ganti Mira Filzah

JULIANA Evans dan Mira Filzah.

KUALA LUMPUR: Pelakon, Juliana Evans, menggantikan Mira Filzah sebagai hos musim terbaru program Mahligai Cinta, yang bakal menemui penonton TV3, mulai 4 Januari depan.

Juliana bukan nama asing dalam bidang pengacaraan apabila mula membabitkan diri di arena berkenaan sejak usianya 12 tahun.

Aktres berkenaan bagaimanapun mula dikenali ramai menerusi rancangan Remaja, yang disiarkan TV3 pada 2007.

Seiring usia yang kian matang berserta pengalaman dimiliki, Juliana, 28, kini dilihat semakin yakin dan mampu memberi sentuhan tersendiri dalam mengendalikan program gaya hidup terbabit.

“Ia satu pengalaman yang cukup indah. Tambahan pula, dengan status saya sebagai isteri, ia memang begitu dekat di hati,” katanya.

Bintang Mael Lambong itu berkahwin dengan Tengku Shariffuddin Shah Tengku Sulaiman Shah Al-Hajj, 29, pada 30 April lalu.

Mahligai Cinta musim terbaru itu bukan sekadar mengabadikan kenangan bahagia mempelai, malah memberi inspirasi kepada pasangan yang bakal mendirikan rumah tangga dalam membuat persediaan hari bahagia mereka.

Selain itu, menerusi program yang memasuki musim ke-13 itu, penonton juga akan dapat mengetahui lebih dekat kisah suka duka percintaan selebriti pujaan mereka dan bagaimana masing-masing membuat persiapan, sejak awal hinggalah berlangsungnya majlis perkahwinan.

Antara majlis perkahwinan dan kisah cinta yang akan dipaparkan kali ini adalah milik pelakon, Mawar Rashid, Aisya Hasnaa serta perkahwinan ‘Instafamous’ Syafiqah Aina.

Mahligai Cinta 2018 akan turut berkongsi kisah cinta insan popular tanah air seperti Datuk Jovian Mandagie, Nana Mahazan dan Fahrin Ahmad.

Program itu pernah menampilkan beberapa lagi personaliti terkenal sebagai pengacaranya, seperti Jovian, Izreen Azminda, Raja Azureen Eleena Raja Zulkifli dan Fatin Nuraisya.

Program selama 30 minit itu akan menemui penonton TV3 pada setiap Khamis, jam 11.30 pagi.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : BeritaHarian

Mira Filzah Akui Suka Dengan Zizan Razak

Untuk Melihat VIDEO, KLIIK Gambar Kotak Dibawah :

 

Credit; Soyalemon

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*